2013. szeptember 5., csütörtök

Motoros játékok újratöltve

A mostani cikkben egy kicsit a motoros játékok témakörét fogjuk körbejárni. A cikk végén találni is fogtok egy ilyen játékot, amit akár szemléltetőnek is felfoghattok, de ne menjünk ennyire előre. Nézzük meg inkább miért is szeretjük ezeket a játékokat?

A motoros játékok nagyon népszerűek, főként a fiúk körében. Effektíve a motorsport egy technikai sport, akár csak az autóversenyzés, és mint minden ilyet, inkább az erősebb nem képviselő favorizálnak. Persze ez nem jelenti azt, hogy csak és kizárólag a férfiak, fiúk játékai a motoros játékok. Elég szép számmal a lányok is bele-bele kóstolnak ezekbe a játékokba, de igazi rendszeresen visszatérő rajongó kevés lesz belőlük.

A motoros játékok

A motoros játékok a közös vonásukat leszámítva – miszerint a motorok a főszereplői – elég változatosak tudnak lenni. Kezdjük talán azzal, hogy többféle motor típust is ismerünk és ezek bizony mind visszaköszönnek ezekben a játékokban. Gyorsasági motorok, terep motorok, chopperek, de még robogók is feltűnnek itt.

A motorok típusaiból adódóan, ezek a játékok vérmérsékletükkel is eltérnek egymástól. Míg egy gyorsasági motor esetében, sokszor versenyzős játékkal találkozhatunk, addig mondjuk egy terep motor esetében, a technika a lényeg a játékban.

Motoros játékok az interneten

Az internetes motoros játékoknak van pár olyan előnyös tulajdonsága, amiért érdemes kompromisszumot kötnünk. De mi ez a kompromisszum? A játék minősége, a grafika, a látványvilág kicsit gyengébb kidolgozottsága. Ennyi a negatívum.

Lássuk a pozítívumokat:
  • Ingyenesek! Azaz, ha játszani szeretnénk, nem kell fizetni értük 
  • Közvetlenül a böngésző ablakában játszhatóak, azaz nem kell semmit letöltenünk és telepítenünk! 
  • Rendkívül változatosak 
  • Hatalmas mennyiségű játék áll a rendelkezésünkre 
  • Nem igényelnek erős hardvert, drága számítógépeket 
  • Bárhonnan elérhetőek, ha rendelkezünk internetkapcsolattal 
  • Mobiltelefonnal is játszhatóak, hiszen a mai modern telefonok képesek flasht lejátszani. 

Összességében elmondható, hogy a motoros játékok, mindenki számára nagyszerű játék alternatívát jelenthetnek!

És itt van a cikk elején beígért játék is! Jó szórakozást!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése